Ne cerem noi scuze in numele studiourilor care te-au dezamagit!

Stim! Stim ca ai fost mintita, santajata si furata la bani la alte studiouri din Iasi! Stim ca ti s-au promis salarii garantate si venituri minime pe tura si ca nu le-ai primit niciodata! Stim ca ti s-au promis bonusuri de mii de Euro ca sa lucrezi si apoi nu ai primit niciun leu! Stim ca ai fost obligata sa semnezi contracte pe 3 ani cu clauze dubioase! Stim!

Indiferent ca ai mai lucrat sau nu la chat, Zum Zum este cea mai buna alegere pe care o poti face! Peste 300 de modele din Iasi si 800 de modele din Bucuresti iti confirma asta!

Sa stii insa ca se poate si altfel. Exista si studiouri cinstite, cu oameni cinstiti, care vor sa lucreze cu modele care stiu ce vor si cat merita. Zum Zum a fost votat de peste 300 de modele din Iasi ca fiind pe primul loc in clasamentul celor mai corecte studiouri din Iasi!

Daca nu ai experienta, ar fi bine sa incepi din prima la Zum Zum, ca sa eviti experientele neplacute de la celelalte studiouri!

Asa cum toate modelele noastre iti pot confirma, noi suntem sinceri: ce spunem ca oferim, chiar oferim. Bonusurile noastre sunt in bani cash, nu in produse de machiaj expirate, ca la alte studiouri! Noi iti dam banii in mana ca tu sa iti cumperi exact ce vrei si ce ai nevoie. Si asta fara sa trebuiasca sa semnezi contract pe 3 ani cu noi!

  • Ne pare rau ca alte studiouri ti-au furat banii!

  • Ne pare rau ca alte studiouri nu ti-au dat bonusurile pe care le meritai!

  • Ne pare rau ca sefii de la alte studiouri te-au tratat asa urat!

  • Ne pare rau ca alte studiouri nu ti-au oferit transport gratuit din partea firmei!

  • Ne pare rau ca alte studiouri nu sunt asa corecte ca Zum Zum!

Zum Zum este studioul de chat din Iasi care respecta fetele. Noi dam intotdeauna bonusurile pe bune, in bani cash. Noi nu tipam la tine, nu iti dam amenzi si penalizari. Noi nu iti furam banii, ci te ajutam sa castigi cat mai multi! Noi nu te punem sa semnezi contracte dubioase. Noi nu te supraveghem in timp ce esti online. Noi suntem studioul care te lasa sa fii independenta si happy! 🙂

Indiferent cat de dezamagita ai fost de alte studiouri, la Zum Zum iti va fi bine!

Acesta este un job banos si potrivit pentru tinere, iar faptul ca ai fost trasa pe sfoara la alte studiouri nu trebuie sa te faca sa renunti la domeniul chat. Nu toate studiourile sunt la fel! Vino la Zum Zum si fa diferenta! La noi sunt fapte, nu vorbe!

Ce spun modelele noastre despre noi:

Imi place ca asigurati transportul. Stiu ca nu e usor pe traficul asta, stiu ca faceti eforturi sa invingeti zapada si gheata si caldura si ploaia ca sa ajungeti sa ne luati pe noi… Apreciem asta, crede-ma.

Delia, 20, Lucreaza la noi de 5 luni

Cel mai mult imi place aici la Zum Zum ca nu exista faze de genul “faci cum spun eu”, “eu sunt sefa”, “treci la munca” etc. Ne intelegem ca intre prieteni si nu vrem sa stricam asta, de aceea si noi ne purtam cum se cuvine. De ce ai vrea sa strici ceva care e perfect, asa cum e atmosfera din studioul Zum Zum?!

Sonia, 24, Lucreaza la noi de doua luni

Imi place Zum Zum ca nu face reclama agresiva, ca alte studiouri… Eu nu m-as urca niciodata intr-o masina despre care tot Iasiul sa stie ca e de la videochat. Si colegele sunt super. Am avut norocul sa gasesc cel mai corect studio din prima, de acum 5 ani, de cand am inceput sa lucrez la chat.

Julia, 24, Lucreaza la noi de 5 ani jumatate

Orar interviuri

Luni-Vineri 10:00 – 20:00
Sambata 10:00 – 18:00
Duminica 10:00 – 16:00

Suna-ma chiar acum la 0785 702 458 si hai sa vorbim despre viitorul tau job!

Locatia noastra

Bd Tudor Vladimirescu, Iasi

Promisiunea noastra pentru tine:

Zum Zum e singurul studio de videochat din Iasi unde vei intra si vei iesi cu zambetul pe buze. Noi mergem pe principiul “respecta si vei fi respectat”. Functioneaza. 🙂

Stim ca nu vrei sa stie colegii, prietenii si familia ca lucrezi la chat. De aceea, masinile noastre de transport sunt discrete, neinscriptionate. Ne desfasuram activitatea intr-o cladire discreta de birouri, astfel incat poti spune oricand ca ai un job de birou, Asta scrie si in contractul de munca – Assistant Manager.

Suntem singurul studio de videochat din Iasi care iti permite sa blochezi absolut orice tara vrei tu. Astfel, nimeni din tarile blocate de tine nu te va putea vedea vreodata.

Am calculat media la incasari a modelelor noastre. Rezultat: un model de la Zum Zum Studio poate castiga, in medie, 958 lei pe zi, in 8 ore lucrate! Asta inseamna o medie de 4000 Euro pe luna, la care se adauga bonusuri de inca 1500 Euro pe luna! Tu ce planuri ai cu acesti bani?

Nu mai amana si programeaza-te la interviu chiar astazi!

Fii si tu un pic Zum Zum si incepe sa castigi bani multi chiar de astazi!

Programeaza-te la interviu
2018-03-31T21:03:18+00:00

Leave A Comment

WhatsApp us
%d bloggers like this: