Te-ai saturat de amenzi si penalizari? La Zum Zum, nu le primesti niciodata!

Amenzile si penalizarile sunt forme ilegale de a fi furata la bani. Asa cum stii, Zum Zum e cel mai corect studio de videochat din Iasi, asa ca la noi nu vei primi niciodata amenzi sau penalizari de niciun fel, sub niciun pretext.

In acelasi timp, primesti minim 50% comision garantat si cel mai corect curs valutar!

Ne bazam pe bunul simt al modelelor noastre si nu am fost niciodata dezamagiti. De aceea, nu avem motive sa dam amenzi modelelor in stanga si in dreapta. Doar la Zum Zum Studio ai garantia ca vei lucra cu colege de calitate!

La Zum Zum, nu trebuie sa faci tu curat in studio!

Stim ca sunt “studiouri” care te obliga sa faci curat in studio la sfarsitul turei. Mai pe romaneste, te trateaza ca pe o femeie de serviciu, desi tu te-ai angajat ca model. La noi, asa ceva nu se va intampla niciodata. Avem personal specializat pentru curatenie in firma. Nu vei primi niciodata amenda ca nu ai facut tu curat!

  • Nu primesti niciun fel de amenda

  • Nu primesti niciun fel de penalizare

  • Nu ti se fura din banii pe care ii castigi

  • Nu esti supravegheata online

  • Nu se poarta nimeni urat cu tine

Daca te respecti, daca stii ce vrei, daca iti cunosti drepturile ca fata si daca nu vrei sa fii pacalita in niciun fel, vei veni sa te angajezi la Zum Zum Studio. Nu conteaza daca ai sau nu experienta!

Esti binevenita in echipa de modele Zum Zum! Nu conteaza experienta!

Doar la Zum Zum, cel mai bun studio de chat din Iasi, beneficiezi de transport gratuit, pachet generos si real de bonusuri, comision minim garantat 50% din incasari, curs valutar corect, toate acestea fara amenzi si penalizari!

Ce spun modelele noastre despre noi:

Imi place ca asigurati transportul. Stiu ca nu e usor pe traficul asta, stiu ca faceti eforturi sa invingeti zapada si gheata si caldura si ploaia ca sa ajungeti sa ne luati pe noi… Apreciem asta, crede-ma.

Delia, 20, Lucreaza la noi de 5 luni

Cel mai mult imi place aici la Zum Zum ca nu exista faze de genul “faci cum spun eu”, “eu sunt sefa”, “treci la munca” etc. Ne intelegem ca intre prieteni si nu vrem sa stricam asta, de aceea si noi ne purtam cum se cuvine. De ce ai vrea sa strici ceva care e perfect, asa cum e atmosfera din studioul Zum Zum?!

Sonia, 24, Lucreaza la noi de doua luni

Imi place Zum Zum ca nu face reclama agresiva, ca alte studiouri… Eu nu m-as urca niciodata intr-o masina despre care tot Iasiul sa stie ca e de la videochat. Si colegele sunt super. Am avut norocul sa gasesc cel mai corect studio din prima, de acum 5 ani, de cand am inceput sa lucrez la chat.

Julia, 24, Lucreaza la noi de 5 ani jumatate

Orar interviuri

Luni-Vineri 10:00 – 20:00
Sambata 10:00 – 18:00
Duminica 10:00 – 16:00

Suna-ma chiar acum la 0785 702 458 si hai sa vorbim despre viitorul tau job!

Locatia noastra

Bd Tudor Vladimirescu, Iasi

Promisiunea noastra pentru tine:

Zum Zum e singurul studio de videochat din Iasi unde vei intra si vei iesi cu zambetul pe buze. Noi mergem pe principiul “respecta si vei fi respectat”. Functioneaza. 🙂

Stim ca nu vrei sa stie colegii, prietenii si familia ca lucrezi la chat. De aceea, masinile noastre de transport sunt discrete, neinscriptionate. Ne desfasuram activitatea intr-o cladire discreta de birouri, astfel incat poti spune oricand ca ai un job de birou, Asta scrie si in contractul de munca – Assistant Manager.

Suntem singurul studio de videochat din Iasi care iti permite sa blochezi absolut orice tara vrei tu. Astfel, nimeni din tarile blocate de tine nu te va putea vedea vreodata.

Am calculat media la incasari a modelelor noastre. Rezultat: un model de la Zum Zum Studio poate castiga, in medie, 958 lei pe zi, in 8 ore lucrate! Asta inseamna o medie de 4000 Euro pe luna, la care se adauga bonusuri de inca 1500 Euro pe luna! Tu ce planuri ai cu acesti bani?

Fii si tu un pic Zum Zum si programeaza-te la interviu chiar astazi!

Fiecare zi in care nu lucrezi la noi inseamna bani pierduti! Astazi ai pierdut cam 958 de lei! Vrei sa pierzi si maine?

Programeaza-te la interviu
2018-03-31T21:45:32+00:00

Leave A Comment

WhatsApp us
%d bloggers like this: