Sunt multe studiouri care afirma ca ofera plata la zi pentru modelele lor, dar ai aflat care e adevarul de fapt?

Iti spunem noi adevarul: cele mai multe studiouri care iti spun ca ofera plata la zi nu iti dau banii complet! In loc sa iti dea 50% comision asa cum e normal, iti dau cam intre 30-40% comision. Acele studiouri iti taie din banii tai pentru ca iti ofera “privilegiul” de a lua banii la zi!

Dar acesta nu e un privilegiu! E dreptul tau! De asta lucrezi intr-un studio, ca sa beneficiezi de toate aceste lucruri: plata la zi, forme legale de lucru, bonusuri, transport gratuit, decoruri si lumini profesionale, camere web si tehnica de ultima generatie, suport tehnic si logistic. Atunci de ce sa fii furata la bani cand tu iti ceri DREPTUL TAU de a lua banii zilnic?

Comision intre 50-80%, inclusiv pentru plata la zi!

Zum Zum este singurul studio din Iasi care iti ofera comision 50% curat chiar si pentru plata la zi. Si daca, printr-o mare minune, gasesti un alt studio care iti ofera tot 50% pentru plata la zi, atunci fii sigura ca te pacaleste la cursul valutar.

La Zum Zum vei beneficia de cursul valutar corect zilnic!

Acestea sunt motivele pentru care Zum Zum este singurul studio din Iasi care iti ofera plata la zi in sistem real, cu comision minim 50% real, la cursul valutar real. Noi suntem cel mai corect studio de videochat din Iasi si te vei convinge de asta repede. Cu tot cu bonusurile noastre reale si generoase, poti ajunge sa incasezi un comision de 80% curat, real, cash, lucrand din studio cu plata la zi.

  • Comision intre 50-80% garantat

  • Fara conditii ascunse

  • Fara sa semnezi contracte dubioase pe 3 ani

  • Fara sa iti faci SRL sau PFA

  • Curs valutar corect

E alegerea ta daca preferi sa castigi 30% din incasari la un studio oarecare sau intre 50-80% din incasari la Zum Zum Studio, cel mai bun videochat de fete din Iasi! Sa iti mai spun si de bonusurile pe care doar noi le oferim in sistem real, cash, fara sa trebuiasca sa lucrezi la noi 3 ani ca sa le primesti? Bonus la interviu 600 RON, bonus de angajare, bonusuri saptamanale de performanta, bonusuri aniversare si cadouri speciale! Plus transport gratuit pe bune indiferent de incasari!

Zum Zum e singurul studio de chat din Iasi fara conditii ascunse, 100% transparent cu banii tai!

Suna-ma la 0785 702 458 si hai sa vorbim despre viitorul tau job la cel mai corect studio de videochat din Iasi, Zum Zum Studio! Te asteptam cu drag!

Ce spun modelele noastre despre noi:

Imi place ca asigurati transportul. Stiu ca nu e usor pe traficul asta, stiu ca faceti eforturi sa invingeti zapada si gheata si caldura si ploaia ca sa ajungeti sa ne luati pe noi… Apreciem asta, crede-ma.

Delia, 20, Lucreaza la noi de 5 luni

Cel mai mult imi place aici la Zum Zum ca nu exista faze de genul “faci cum spun eu”, “eu sunt sefa”, “treci la munca” etc. Ne intelegem ca intre prieteni si nu vrem sa stricam asta, de aceea si noi ne purtam cum se cuvine. De ce ai vrea sa strici ceva care e perfect, asa cum e atmosfera din studioul Zum Zum?!

Sonia, 24, Lucreaza la noi de doua luni

Imi place Zum Zum ca nu face reclama agresiva, ca alte studiouri… Eu nu m-as urca niciodata intr-o masina despre care tot Iasiul sa stie ca e de la videochat. Si colegele sunt super. Am avut norocul sa gasesc cel mai corect studio din prima, de acum 5 ani, de cand am inceput sa lucrez la chat.

Julia, 24, Lucreaza la noi de 5 ani jumatate

Orar interviuri

Luni-Vineri 10:00 – 20:00
Sambata 10:00 – 18:00
Duminica 10:00 – 16:00

Suna-ma chiar acum la 0785 702 458 si hai sa vorbim despre viitorul tau job!

Locatia noastra

Bd Tudor Vladimirescu, Iasi

Promisiunea noastra pentru tine:

Zum Zum e singurul studio de videochat din Iasi unde vei intra si vei iesi cu zambetul pe buze. Noi mergem pe principiul “respecta si vei fi respectat”. Functioneaza. 🙂

Stim ca nu vrei sa stie colegii, prietenii si familia ca lucrezi la chat. De aceea, masinile noastre de transport sunt discrete, neinscriptionate. Ne desfasuram activitatea intr-o cladire discreta de birouri, astfel incat poti spune oricand ca ai un job de birou, Asta scrie si in contractul de munca – Assistant Manager.

Suntem singurul studio de videochat din Iasi care iti permite sa blochezi absolut orice tara vrei tu. Astfel, nimeni din tarile blocate de tine nu te va putea vedea vreodata.

Am calculat media la incasari a modelelor noastre. Rezultat: un model de la Zum Zum Studio poate castiga, in medie, 958 lei pe zi, in 8 ore lucrate! Asta inseamna o medie de 4000 Euro pe luna, la care se adauga bonusuri de inca 1500 Euro pe luna! Tu ce planuri ai cu acesti bani?

Programeaza-te la interviu!

Nu mai pierde timp si bani! Suna-ma chiar azi la 0785 702 458 si hai sa vorbim despre jobul care iti va schimba viata! Te asteptam cu drag! Fii si tu un pic Zum Zum! 😀

Programeaza-te la interviu
2018-03-31T20:43:30+00:00

Leave A Comment

WhatsApp us
%d bloggers like this: