Crezi ca nu poti avea un job super-banos pentru ca esti studenta si nu ai timp sa muncesti? Mai gandeste-te! Noi iti oferim cel mai bun job cu program flexibil din Iasi!

Zum Zum Studio are cea mai buna veste: doar la noi beneficiezi de cel mai flexibil program din domeniu! Vii pe ce tura vrei, in ce zile ale saptamanii vrei! Suntem singurul studio din Iasi care nu iti impune numar minim de ore sau de ture saptamanal! Vii cat vrei si cand vrei! Bineinteles, numarul de ture pe care alegi sa le faci nu iti afecteaza procentajul! Vei lua tot 50% curat din incasari indiferent de cate ore sau ture ai ales sa lucrezi! Asta e posibil doar la Zum Zum Studio, cel mai corect studio de videochat din Iasi!

Fara numar minim de ore sau de ture! Bineinteles, incasezi tot 50% indiferent de numarul de ture lucrate!

Tu iti alegi pe ce tura vii si in ce zile ale saptamanii. Poti veni doar de 3 ori pe saptamana sau de 7 ori pe saptamana, e alegerea ta! De asemenea, daca intervine ceva si trebuie sa pleci in timpul turei, noi suntem singurii care te intelegem si nu te penalizam in niciun fel si nu iti oprim niciun leu din banii facuti de tine! De asta suntem cel mai corect studio de videochat din Iasi!

Iti respectam programul de la facultate! Vii cand vrei, pleci cand vrei!

Chiar daca tura de dimineata incepe la 8, te intelegem daca ai vreun curs sau pur si simplu vrei sa mai dormi si poti veni abia de la 10 sau 11. Nu e nicio problema! Nu vei fi penalizata in niciun fel si nu va trebui sa recuperezi orele pierdute! Doar la noi ai libertatea sa vii cand vrei si sa pleci cand vrei, program special pentru studente! Fara niciun fel de penalizare sau amenda! Avem fete care vin intre orele 12 si 17, fete care vin intre 9 si 13… e ok! Pentru ca suntem studioul de videochat numarul 1 in Iasi, ne permitem sa te rasfatam in acest fel!

  • Poti sa iti continui studiile fara probleme in timp ce lucrezi la Zum Zum

  • Poti sa ai si un alt job in timp ce lucrezi la Zum Zum

  • La Zum Zum ai colege doar fete, nu lucram cu baieti

  • Modelele noastre sunt multumite si nu pleaca la alte studiouri

  • Modelele de la alte studiouri isi doresc sa lucreze la noi

Tu ai acum sansa pe care modelele de la alte studiouri nu o au! Tu ai sansa sa beneficiezi de cel mai flexibil program din domeniul videochat, fara numar minim de ore sau ture, si sa primesti tot 50% comision plus bonusuri! Cu cat astepti sa treaca mai mult timp pana iti faci curaj sa incepi sa lucrezi, cu atat pierzi mai multi bani! Tu ce vei face cu banii castigati la Zum Zum? Samsung S9+, laptop, shopping in Palas sau vacanta exotica in Tenerife?

Zum Zum Studio este liderul de corectitudine in topul studiourilor din Iasi!

Acestea sunt avantajele de a lucra in singurul studio din Iasi care intelege si accepta programul fetelor, in loc sa le dea amenzi ca au intarziat, ca au stat prea mult in pauza etc. Zum Zum e singurul studio de chat din Iasi care te respecta si care nu te va trata niciodata ca pe o masina de facut bani!

Ce spun modelele noastre despre noi:

Imi place ca asigurati transportul. Stiu ca nu e usor pe traficul asta, stiu ca faceti eforturi sa invingeti zapada si gheata si caldura si ploaia ca sa ajungeti sa ne luati pe noi… Apreciem asta, crede-ma.

Delia, 20, Lucreaza la noi de 5 luni

Cel mai mult imi place aici la Zum Zum ca nu exista faze de genul “faci cum spun eu”, “eu sunt sefa”, “treci la munca” etc. Ne intelegem ca intre prieteni si nu vrem sa stricam asta, de aceea si noi ne purtam cum se cuvine. De ce ai vrea sa strici ceva care e perfect, asa cum e atmosfera din studioul Zum Zum?!

Sonia, 24, Lucreaza la noi de doua luni

Imi place Zum Zum ca nu face reclama agresiva, ca alte studiouri… Eu nu m-as urca niciodata intr-o masina despre care tot Iasiul sa stie ca e de la videochat. Si colegele sunt super. Am avut norocul sa gasesc cel mai corect studio din prima, de acum 5 ani, de cand am inceput sa lucrez la chat.

Julia, 24, Lucreaza la noi de 5 ani jumatate

Orar interviuri

Luni-Vineri 10:00 – 20:00
Sambata 10:00 – 18:00
Duminica 10:00 – 16:00

Suna-ma chiar acum la 0785 702 458 si hai sa vorbim despre viitorul tau job!

Locatia noastra

Bd Tudor Vladimirescu, Iasi

Promisiunea noastra pentru tine:

Zum Zum e singurul studio de videochat din Iasi unde vei intra si vei iesi cu zambetul pe buze. Noi mergem pe principiul “respecta si vei fi respectat”. Functioneaza. 🙂

Stim ca nu vrei sa stie colegii, prietenii si familia ca lucrezi la chat. De aceea, masinile noastre de transport sunt discrete, neinscriptionate. Ne desfasuram activitatea intr-o cladire discreta de birouri, astfel incat poti spune oricand ca ai un job de birou, Asta scrie si in contractul de munca – Assistant Manager.

Suntem singurul studio de videochat din Iasi care iti permite sa blochezi absolut orice tara vrei tu. Astfel, nimeni din tarile blocate de tine nu te va putea vedea vreodata.

Am calculat media la incasari a modelelor noastre. Rezultat: un model de la Zum Zum Studio poate castiga, in medie, 958 lei pe zi, in 8 ore lucrate! Asta inseamna o medie de 4000 Euro pe luna, la care se adauga bonusuri de inca 1500 Euro pe luna! Tu ce planuri ai cu acesti bani?

Programeaza-te la interviu chiar astazi!

Suna-ma la 0785 702 458 si hai sa vorbim despre viitorul tau job de succes!

Programeaza-te la interviu
2018-03-31T20:46:57+00:00

Leave A Comment

WhatsApp us
%d bloggers like this: