Zum Zum este studioul de videochat din Iasi care asigura transport gratuit modelelor sale, indiferent de incasari!

E alegerea ta daca preferi sa dai banii pe taxi cand mergi la job. Noi, Zum Zum Studio, iti asiguram transport gratuit de acasa pana la job si inapoi acasa, indiferent de ce incasari ai, de ce vreme e afara, de cartierul in care stai etc. Masinile noastre de transport nu sunt dube sau microbuze, ci masini mici, normale, care nu atrag atentia vecinilor tai. De asemenea, noi nu avem inscriptionate pe masini reclamele noastre, pentru ca te respectam si vrem sa iti oferim confidentialitate 101%. Nu trebuie sa stie tot cartierul ca tu lucrezi la chat, nu?

Nu arunca banii pe taxi! Iti punem la dispozitie masinile noastre!

Ne-ar fi mai usor sa iti platim taxi, insa nu o facem. Pentru ca nu poti sti niciodata ce se intampla intr-un taxi. Iar noi vrem sa te stim in siguranta. Sa te luam din fata blocului si sa te aducem inapoi in fata blocului. Pentru ca ne pasa. Si pentru ca ne pasa de siguranta si discretia ta, noi nu te vom lua niciodata cu microbuze dubioase sau cu masini cu reclame inscriptionate, ci cu masini discrete, conduse de soferi atenti.

Nu conteaza zona in care locuiesti, nu conteaza ce incasari ai! La noi, transportul e complet gratuit si 101% discret!

La Zum Zum Studio ai certitudinea ca ne pasa de siguranta ta deplina si ca vei beneficia de discretia absoluta pe care stim ca ti-o doresti de la un studio de videochat de elita, votat de peste 300 de modele ca fiind numarul 1 in Iasi!

  • Transport gratuit, indiferent de incasari

  • Masini neinscriptionate, pentru discretia ta

  • Cei mai buni si mai atenti soferi

  • Economisesti banii aruncati pe taxi

  • Nu conteaza cartierul in care locuiesti

La transportul gratuit, adaugam: bonus de interviu 600 RON, bonus de angajare 100% din incasari, bonusuri de performanta saptamanale, bonus de recrutare, bonus aniversar, cadouri speciale si prime in bani de 8 Martie, Craciun si Paste! Plus vouchere la spa, solar, coafor, manichiura si pedichiura! Toate acestea, doar la Zum Zum, cel mai cool studio de videochat din Iasi!

Nimeni nu are indoieli ca Zum Zum e cel mai bun studio de videochat din Iasi!

Bineinteles, daca din diverse motive nu vrei sa folosesti masinile noastre de transport, avem tot o veste buna: statia de tramvai e la 30 de secunde de mers pe jos de la studio. Alegerea iti apartine, ca intotdeauna!

Ce spun modelele noastre despre noi:

Imi place ca asigurati transportul. Stiu ca nu e usor pe traficul asta, stiu ca faceti eforturi sa invingeti zapada si gheata si caldura si ploaia ca sa ajungeti sa ne luati pe noi… Apreciem asta, crede-ma.

Delia, 20, Lucreaza la noi de 5 luni

Cel mai mult imi place aici la Zum Zum ca nu exista faze de genul “faci cum spun eu”, “eu sunt sefa”, “treci la munca” etc. Ne intelegem ca intre prieteni si nu vrem sa stricam asta, de aceea si noi ne purtam cum se cuvine. De ce ai vrea sa strici ceva care e perfect, asa cum e atmosfera din studioul Zum Zum?!

Sonia, 24, Lucreaza la noi de doua luni

Imi place Zum Zum ca nu face reclama agresiva, ca alte studiouri… Eu nu m-as urca niciodata intr-o masina despre care tot Iasiul sa stie ca e de la videochat. Si colegele sunt super. Am avut norocul sa gasesc cel mai corect studio din prima, de acum 5 ani, de cand am inceput sa lucrez la chat.

Julia, 24, Lucreaza la noi de 5 ani jumatate

Orar interviuri

Luni-Vineri 10:00 – 20:00
Sambata 10:00 – 18:00
Duminica 10:00 – 16:00

Suna-ma chiar acum la 0785 702 458 si hai sa vorbim despre viitorul tau job!

Locatia noastra

Bd Tudor Vladimirescu, Iasi

Promisiunea noastra pentru tine:

Zum Zum e singurul studio de videochat din Iasi unde vei intra si vei iesi cu zambetul pe buze. Noi mergem pe principiul “respecta si vei fi respectat”. Functioneaza. 🙂

Stim ca nu vrei sa stie colegii, prietenii si familia ca lucrezi la chat. De aceea, masinile noastre de transport sunt discrete, neinscriptionate. Ne desfasuram activitatea intr-o cladire discreta de birouri, astfel incat poti spune oricand ca ai un job de birou, Asta scrie si in contractul de munca – Assistant Manager.

Suntem singurul studio de videochat din Iasi care iti permite sa blochezi absolut orice tara vrei tu. Astfel, nimeni din tarile blocate de tine nu te va putea vedea vreodata.

Am calculat media la incasari a modelelor noastre. Rezultat: un model de la Zum Zum Studio poate castiga, in medie, 958 lei pe zi, in 8 ore lucrate! Asta inseamna o medie de 4000 Euro pe luna, la care se adauga bonusuri de inca 1500 Euro pe luna! Tu ce planuri ai cu acesti bani?

Programeaza-te la interviu chiar azi! Fii si tu un pic Zum Zum! 😀

Tu cati bani ai castigat azi? Si cati ai pierdut din cauza ca inca nu esti model la Zum Zum? Nu mai pierde timpul si incepe sa lucrezi la noi chiar azi! Indiferent cum e ziua ta astazi, la noi te asteapta un viitor luminos!

Programeaza-te la interviu
2018-03-31T20:49:49+00:00

Leave A Comment

WhatsApp us
%d bloggers like this: