Multe fete se intreaba: cum trebuie sa ma imbrac la chat?

Vin de multe ori fete la interviu speriate de gandul ca vor trebui sa poarte imbracaminte indecenta, machiaje exagerate, corsete cu paiete si ciorapi plasa. Vestea buna pentru tine e ca NU, nu trebuie nici sa te imbraci ca in cluburile de noapte, nici sa te machiezi exagerat! Te vrem naturala si exact asa cum esti tu zi de zi! Noi nu iti vom impune niciodata nimic! Pentru ca doar fiind naturala in fata camerei vei castiga bani cu adevarat multi. Iti spunem asta din experienta noastra de peste 8 ani in domeniu cu studiourile noastre din Iasi si din Bucuresti.

Nu te vom obliga niciodata sa te imbraci sau sa te machiezi/coafezi intr-un anume fel!

Noi nu vrem sa iti schimbam stilul. Vrem sa fii tu insati. Ne place de tine exact asa cum esti tu. Nu conteaza daca esti bruneta, blonda sau roscata, nu conteaza inaltimea, nu conteaza kilogramele, nu conteaza din ce oras esti sau ce studii ai. Noi vrem doar sa fii si tu putin Zum Zum si sa faci parte din echipa noastra minunata de prieteni!

Multe modele se plang ca sefii lor le obliga sa poarte tinute indecente sau sa se machieze exagerat

Noi suntem singurii din domeniul videochat care nu vrem sa te transformam in nimic din ce nu ai vrea sau nu ai putea sa fii. Ca o garantie a acestui fapt, iti spunem urmatorul lucru: suntem singurii din domeniul videochat care avem o clauza in contractul de munca in felul urmator: “angajata nu va fi niciodata obligata sa se costumeze intr-un anumit fel, nici sa foloseasca jucarii, nici sa faca show-uri impotriva vointei ei.” Asta e garantia noastra ca tu nu vei avea niciodata ce sa ne reprosezi, asa cum niciun model in ultimii 8 ani nu a avut vreodata ceva sa ne reproseze!

  • Doar la Zum Zum poti fi comoda si naturala in fata camerei web

  • Doar la Zum Zum nu esti obligata sa folosesti jucarii de niciun fel

  • Doar la Zum Zum nu esti obligata sa faci show-uri

  • Doar la Zum Zum ai libertate absoluta de a alege ce faci in camera ta de chat

  • Doar la Zum Zum iti apreciem stilul si nu vrem sa te schimbam

De ce? Pentru ca nimeni nu lucreaza cu placere daca nu se simte comod. Am constatat in cei 8 ani de cand avem studiouri ca fetele care se imbraca la studio exact asa cum se imbraca zi de zi si nu incearca sa para altcineva, acestea sunt fetele care castiga cei mai multi bani in cel mai usor mod: fiind ele insele.

Nu iti trebuie vestimentatie speciala sau machiaj exagerat!

Doar la Zum Zum Studio beneficiezi de tot suportul si de toate sfaturile asa incat tu sa castigi in medie 958 de lei pe zi! Cu experienta de peste 8 ani in videochat atat in Iasi, cat si in Bucuresti, stim exact reteta succesului in domeniul chat si vrem sa o impartasim cu tine! Tu ce vei face cu primii bani castigati la noi?

Ce spun modelele noastre despre noi:

Imi place ca asigurati transportul. Stiu ca nu e usor pe traficul asta, stiu ca faceti eforturi sa invingeti zapada si gheata si caldura si ploaia ca sa ajungeti sa ne luati pe noi… Apreciem asta, crede-ma.

Delia, 20, Lucreaza la noi de 5 luni

Cel mai mult imi place aici la Zum Zum ca nu exista faze de genul “faci cum spun eu”, “eu sunt sefa”, “treci la munca” etc. Ne intelegem ca intre prieteni si nu vrem sa stricam asta, de aceea si noi ne purtam cum se cuvine. De ce ai vrea sa strici ceva care e perfect, asa cum e atmosfera din studioul Zum Zum?!

Sonia, 24, Lucreaza la noi de doua luni

Imi place Zum Zum ca nu face reclama agresiva, ca alte studiouri… Eu nu m-as urca niciodata intr-o masina despre care tot Iasiul sa stie ca e de la videochat. Si colegele sunt super. Am avut norocul sa gasesc cel mai corect studio din prima, de acum 5 ani, de cand am inceput sa lucrez la chat.

Julia, 24, Lucreaza la noi de 5 ani jumatate

Orar interviuri

Luni-Vineri 10:00 – 20:00
Sambata 10:00 – 18:00
Duminica 10:00 – 16:00

Suna-ma chiar acum la 0785 702 458 si hai sa vorbim despre viitorul tau job!

Locatia noastra

Bd Tudor Vladimirescu, Iasi

Promisiunea noastra pentru tine:

Zum Zum e singurul studio de videochat din Iasi unde vei intra si vei iesi cu zambetul pe buze. Noi mergem pe principiul “respecta si vei fi respectat”. Functioneaza. 🙂

Stim ca nu vrei sa stie colegii, prietenii si familia ca lucrezi la chat. De aceea, masinile noastre de transport sunt discrete, neinscriptionate. Ne desfasuram activitatea intr-o cladire discreta de birouri, astfel incat poti spune oricand ca ai un job de birou, Asta scrie si in contractul de munca – Assistant Manager.

Suntem singurul studio de videochat din Iasi care iti permite sa blochezi absolut orice tara vrei tu. Astfel, nimeni din tarile blocate de tine nu te va putea vedea vreodata.

Am calculat media la incasari a modelelor noastre. Rezultat: un model de la Zum Zum Studio poate castiga, in medie, 958 lei pe zi, in 8 ore lucrate! Asta inseamna o medie de 4000 Euro pe luna, la care se adauga bonusuri de inca 1500 Euro pe luna! Tu ce planuri ai cu acesti bani?

Fii si tu un pic Zum Zum! Programeaza-te la interviu!

Nu mai pierde timp si bani! Suna-ma chiar astazi la 0785 702 458 si hai sa vorbim despre viitorul tau financiar!

Programeaza-te la interviu
2018-03-31T20:52:51+00:00

Leave A Comment

WhatsApp us
%d bloggers like this: